parallax background

Functioneel Coördinator

Ben jij gepassioneerd door innovatie en het leveren van uitstekende service aan klanten? Ben jij in staat om de brug te slaan tussen de techniek en de zorg? Dan is dit jouw kans om te schitteren als Functioneel Coördinator voor Klantteam Ziekenhuizen!

Functioneel Coördinator

Klantteam Ziekenhuizen

Binnen Klantteam Ziekenhuizen streven we naar het leveren van de beste kwaliteit van onze oplossingen voor ziekenhuisklanten. Binnen deze rol krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan het in de praktijk brengen van innovatieve ideeën.

Als Functioneel Coördinator fungeer je als dé partner voor onze klanten, waarbij je proactief inspeelt op de klantbehoefte en anticipeert op functionele uitdagingen binnen ziekenhuizen of zorgsystemen. Jij weet de zorgprocessen van de verschillende afdelingen in de ziekenhuizen te doorgronden en achterhaalt de vraag achter de vraag. Door deze kennis kun je samen met de klant de functionaliteiten optimaal integreren binnen hun zorgproces. Je vertaalt moeiteloos deze klantbehoefte naar een functioneel ontwerp en zorgt voor een soepel proces richting live-gang, zodat onze klanten vol vertrouwen aan de slag gaan met onze zorgoplossingen.

Gedurende het hele implementatieproces (ook wel de Projectfase genoemd) alsmede beheerfase ben jij voor de klant en vervul jij een adviserende rol. Je helpt de klant om de juiste functionele keuzes te maken die aansluiten op de bestaande zorgprocessen. Tijdens het implementatieproces verzorg jij o.a. trainingen, zodat het systeem optimaal wordt gebruikt door de zorgprofessionals. Daarnaast bieden we jou de kans om op aanvraag een actieve bijdrage te leveren binnen de ziekenhuizen bij het vormgeven van een Functioneel Beheerders rol.

Naast het opbouwen van klantrelaties word jij ook onderdeel van een hecht en dynamisch (multidisciplinair) team en zoek jij de samenwerking op binnen CLB. Je werkt daarnaast nauw samen met technische coördinatoren om te borgen dat de oplossingen aan de achterkant ook technisch kloppen.

Functioneel Coördinator is een rol die nog volop in ontwikkeling is, wat betekent dat jouw eigen initiatief en proactieve aanpak van onschatbare waarde zijn om deze functie verder vorm te geven. We verwelkomen creatieve denkers die graag buiten de gebaande paden treden en die een echte hands-on mentaliteit hebben.

Wie zijn wij?

CLB is gespecialiseerd in de gehele keten rondom innovatieve zorgtechnologie: van ontwikkeling en integratie tot het bieden van complete ontzorging voor communicatie, kritische alarmeringssystemen en analyse in de zorg. CLB’s unieke oplossingen ondersteunen zorgpersoneel om de kwaliteit van zorg te verhogen, de privacy van de cliënten (patiënten) te verbeteren en daarnaast de operationele kosten te verlagen. Het realiseren van zorgoplossingen met focus op de zorgvraag en het zorgproces in combinatie met de beste begeleiding, ondersteuning en onderhoud.

Bij CLB krijg je uitgebreide (interne) opleidingsmogelijkheden, vrijheden en de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn. Er is een open en informele cultuur. Collega’s zijn er voor elkaar en werken intensief samen om bij de klant succesvol te zijn.

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met zorgtechnologie;
 • Je hebt een sterk gevoel voor klantgerichtheid;
 • Je bent flexibel, initiatiefrijk en durft nieuwe ideeën aan te dragen;
 • Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden;
 • Je krijgt energie van klantbezoeken bij onze ziekenhuizen door heel Nederland;
 • Je bent communicatief vaardig en weet de brug te slaan tussen het werkveld en techniek;
 • Je bent proactief, oplossingsgericht en kunt goed zelfstandig werken;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré, bij voorkeur binnen een ziekenhuis;
 • Je bent een echte teamplayer en kan vanuit jouw expertise samenwerken met de verschillende rollen binnen CLB en bij de klant;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris tussen de €3.300,- en €3.600,- (afhankelijk van je werkervaring) ;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de rol en binnen de organisatie;
 • Onderdeel worden van één van de locaties van een warm, open en People-first internationaal familiebedrijf (CLB Groep);
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een hybride werkplek; flexplek op kantoor en/of thuiswerken;
 • Naast reguliere teamuitjes ook jaarlijkse uitjes met het hele familiebedrijf (CLB Groep), inclusief andere CLB- en partnerlocaties;
 • Gratis gebruik maken van Fit met CLB, waarbij je wekelijks op donderdag van 17.00 tot 18:00 uur in Oosterhout kan meetrainen met onze Personal Trainer;
 • Twee dagen per week een gratis gecaterde lunch in het CLB Café;
 • Een inspirerend en gloednieuw kantoor langs de A27 met flexwerkplekken, belhuisjes, ontspanningsruimte, Gameroom met meerdere Playstations incl. Playseats om te racen (maar Fifa spelen we ook) en een heerlijke massagestoel, Skybox met bar en Smart TV (voor al jouw inspiratiesessies), terras met barbecue en nog veel meer;
 • Onze non-profit CLB Foundation. Iedere collega kan jaarlijks en op vrijwillige basis meehelpen bij het organiseren en faciliteren van onvergetelijke uitjes voor bewoners, patiënten en cliënten van onze klanten. Denk hierbij aan een dagje naar de Efteling met verstandelijk beperkte jongen, een bakcursus met ziekenhuispatiënten, een bezoek aan een dierentuin met dementerende ouderen en meer.

 

Overtuigd?

Als jij op zoek bent naar een rol waarin je kunt groeien, innoveren en impact kunt maken, dan is de rol van Functioneel Coördinator bij CLB precies wat je zoekt. Wees klaar om jezelf uit te dagen en te ontdekken wat er mogelijk is in de wereld van de gezondheidszorg!

Je sollicitatie (cv en motivatie) kun je richten aan CLB Integrated Solutions t.a.v. Afdeling HRM via HRM@clb.nl of gebruik het sollicitatieformulier op onze website.

Solliciteer

Nederlands