Stage en Traineeships

Van eerste kreet tot laatste zucht; onze zorgoplossingen zijn overal nodig. En hoe snel de zorg ook verandert, wij groeien mee. Bij CLB werk jij dus, samen met ons, aan een betere zorgwereld. Blijf jezelf continu ontwikkelen. Ontdek je talent als stagiair of verrijk je kennis en ervaring binnen jouw team. Dromen zijn er om waar te maken. En dat stimuleren wij. Zo haal jij het beste uit jezelf. Ligt jouw toekomst bij de CLB Groep?

Jouw mening telt

Heb jij een goed idee? Dan is er alle ruimte om dit te delen. Want alleen zo blijven we innoveren. Wij geloven in jouw kennis en kunde om de toekomst van de zorg te verbeteren.

We’ve got your back!

Een stage of traineeship bij CLB Groep verzorgen we met meer dan 40 jaar kennis en kunde in huis. Verantwoordelijkheid, vrijheid, een fijne vergoeding en een buddy die je begeleidt. Jij staat er niet alleen voor!

Een vliegende start

Ben je een talentvolle starter? Of bevalt de stage zo goed dat je graag verder meebouwt aan een mooie toekomst voor de zorg? Dan bieden wij een mooie start van jouw carrière!

Work hard, play hard!

Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier. BBQ’en, een potje racen of FIFA in de gameroom, ontspannen in de massagestoel, wekelijkse versbereide lunches en een groots personeelsfeest!

CLB Oosterhout-0009
CLB Oosterhout-0896-blur-cropped
CLB Oosterhout-0232
CLB De Rijp-6539
CLB Oosterhout-0532
CLB Oosterhout-0016
CLB De Rijp-6413
CLB De Rijp-5633
IMG_0370-WEB
IMG_0263-WEB
CLB Oosterhout-0858-blur
Fit met CLB 2021-WEB
Keuze 11-WEB

Vacatures Stage en Traineeships

Meerdere locaties

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures voor het werkgebied Stage & Traineeships.

    Nederlands