Research & Development

Bij CLB BV in De Rijp werk je vandaag met de meest innovatieve technologie van morgen. Met drie Scrum-teams zijn we verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelingen en optimaliseren van software en hardware producten. Onze werkprocessen definiëren we door verschillende (medische) kwaliteitsnormen. Dit combineren wij met Scrum. Hierdoor zijn we in staat om in een snel tempo te innoveren! Help jij ons mee te bouwen aan innovatieve zorgoplossingen?

Werk met de nieuwste technologieën

Door een grote diversiteit aan productgroepen, bestaan er veel disciplines. Zo kom je altijd in aanraking met de nieuwste technologieën binnen de soft-, embedded- en hardware development.

Lever een zichtbare bijdrage

Door jouw innovatieve kracht breng je onze zorgtechnologie op een hoger niveau. Hiermee lever je een aanzienlijke bijdrage bij het verbeteren van de zorg.

Werk in een agile (thuis)omgeving

Onze werkomgeving is dynamisch. Een fysiek teamoverleg op kantoor of even in alle rust thuiswerken? Geen probleem! We zijn volledig ingesteld op hybride werken.

Gezondheid voorop

Wij vinden een goede gezondheid belangrijk. Pak iedere dag vers fruit en sport mee met onze personal trainer. Werk aan een in hoogte verstelbaar bureau of werk al stuiterend op een skippybal. Onze lichte werkomgeving zorgt voor een hoop inspiratie!

CLB De Rijp-5515
CLB De Rijp-6539
CLB De Rijp-6426
CLB-De-Rijp-8802-cropped
CLB De Rijp-6486
CLB De Rijp-5633
CLB De Rijp-5861
CLB De Rijp-6373
CLB De Rijp-6413
CLB De Rijp-5217
CLB De Rijp-5125
CLB De Rijp-5289
Keuze 9-WEB

Vacatures Research & Development

Standplaats: De Rijp

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures voor het werkgebied R&D.

Nederlands