Werken bij CLB

Van traineeship volgen tot carrière maken; jouw droombaan wacht bij CLB! Sluit je aan bij één grote familie. Want met ruim 225 ambitieuze en betrokken collega’s zetten wij ons iedere dag in voor betere zorg door innovatie. In Nederland én in het buitenland. Het is onze missie dat zorgverleners zich weer volledig kunnen richten op het zorgen. En het comfort en herstel van cliënten, patiënten en bewoners verbetert. Dit doen wij door het ontwikkelen, produceren, leveren en onderhouden van innovatieve zorgoplossingen van hoge kwaliteit. We investeren in de toekomst. Want vroeg of laat hebben we allemaal zorg nodig. Werk dus mee aan de beste zorgtoekomst voor ons allemaal!

Spring in een warm bad

Een groot gejuich en warm onthaal staat jou te wachten. Sluit aan bij een familiebedrijf vol gedreven collega’s die luisteren, helpen en in zijn voor een dolletje.

Jouw mening telt

Heb jij een goed idee? Dan is er alle ruimte om dit te delen. Want alleen zo blijven we innoveren. Wij geloven in jouw kennis en kunde om de toekomst te verbeteren.

Ontwikkel jezelf

Bij CLB bepaal jij je eigen toekomst. Wij zijn een lerende organisatie. Dat betekent dat jij de ruimte krijgt om gericht te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het volgen van trainingen. Wij moedigen je aan!

Take a break!

We zorgen goed voor elkaar. Dus pak elke dag vers fruit, geniet van Liesbeth’s lunches, ontspan in de gameroom en word fit met de personal CLB trainer.

Ontmoet je toekomstige collega’s

Mitchel Fijneman

Zorgcoach


Ik startte met een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin ik alle mogelijkheid kreeg om mijzelf te ontwikkelen. In de nieuwe rol van Zorgcoach sla ik de brug tussen zorg en techniek. Ik zag de noodzaak van deze rol en krijg de kans en ruimte deze te vervullen. En nu maak ik iedere dag klanten en collega’s enthousiast door ze nieuwe inzichten te geven via advies en trainingen.
“Ik breng de twee werelden van zorg en technologie dichter bij elkaar.”

Christel van de Sande

Manager HRM


De organisatie is continu in beweging. Er is ruimte om te ontwikkelen en je eigen visie te geven. En dat wordt gewaardeerd. De afdeling HRM veranderde daardoor van een administratieve afdeling naar een business partner. Het mooiste aan mijn rol is om collega’s in hun kracht te zetten. Bijdragen aan werkgeluk, dat is wat ik elke dag mag doen!
“Mijn doel is om mens en organisatie bij elkaar te brengen waardoor mijn collega’s echt op hun plek zitten.”

Michael van der Horst

Sr. Software Developer


Als junior gestart en inmiddels ben ik één van de seniors binnen R&D. Als doorgewinterde softwareontwikkelaar ben ik de vraagbaak voor ons team. Met het ontwikkelen van de CLB Messenger App bereikten we een écht hoogtepunt waarmee veilige en snelle zorg gegarandeerd is!
“De combinatie van software en hardware is wat ons werk zo interessant maakt.”

Rianne Jansen

Sr. Account Manager


Ik werd benaderd om bij CLB de techniek te vertalen naar functionaliteit. Er was geen reden om bij mijn vorige werkgever weg te gaan. Maar de nieuwsgierigheid naar betekenis in de zorg wekte mijn aandacht. De eerste stap binnen CLB voelde direct goed. Het kennismakingsgesprek met Niels de Bruin was heel inspirerend. Een bijdrage leveren aan de zorg is wat ik wilde. En nog steeds geeft dit elke dag voldoening!
“De bijdrage die ik lever aan de zorg deed mij besluiten om bij CLB te werken.”

Coen Cornelissen

Training Consultant


Voor mijn afstudeerstage lag er een concreet vraagstuk vanuit CLB om een nieuw (online) trainingsproces te ontwikkelen. Tijdens mijn stageperiode kreeg ik veel hulp en was geen vraag te gek. Ik werkte met een buddy die mij goed begeleidde. Na mijn afstuderen kreeg ik de ruimte om mijn adviezen op te pakken en zo een nieuwe rol als Training Consultant te vervullen.
“De adviezen uit mijn afstudeeronderzoek rolde ik verder uit in de praktijk. Ik kreeg een nieuwe rol als Training Consultant.”

Thijs Bijleveld

Mobile Developer


Een prettig team van collega’s, dat is voor mij het allerbelangrijkste. We accepteren elkaar; je mag jezelf zijn. Wat ons team nog meer uniek maakt? We zijn flexibel en altijd bereid elkaar te helpen. Dagelijks zijn we bezig met het verbeteren en uitbouwen van functionaliteiten. Met de nodige hersenkrakers, hebben we elkaar hard nodig. Mijn dag is geslaagd als er weer een puzzel is opgelost!
“Software programmeren is geen suffe bureaubaan. Ik los de hele dag door puzzels op!”

Ontdek jouw werkgebied

Creatie

De Rijp

Research & Development

Bij CLB BV in De Rijp zitten onze innovatieve techneuten. Dagelijks ben je bezig met het ontwikkelen en uitbreiden van onze zorgtechnologieën.

Lees meer...

Engineering

De ontwikkelingen in software en hardware gaan razendsnel. Dat vergt nauwkeurige controle volgens onze kwaliteitsprocessen. Jij denkt mee en test net zo lang tot het niet meer stuk kan!

Productie

Onze zorgoplossingen maken we in huis. Hiermee bewaken we de kwaliteit. Met veel precisie controleren en assembleren, kan jij als geen ander. Door jouw zorgvuldige werkwijze zorg jij voor volwaardige CLB zorgoplossingen.

Integratie

 Oosterhout

Commercieel

De zorgvraag neemt toe en onze zorgoplossingen ontwikkelen razendsnel. Voor jou de uitdaging om de klanttevredenheid te laten groeien. Van acquisitie tot lid van onze klantfamilie: dat is jouw missie!

Coaching & Advies

De brug slaan tussen zorg en techniek. Jij weet als geen ander wat er speelt in de zorg. Jij helpt de klant onze zorgoplossingen nóg beter te begrijpen en gebruiken.

Lees meer...

Technisch Beheer & Support

Onze klantfamilie van dienst zijn en ontzorgen op elk gebied is hier de focus. Zo richten zorgorganisaties zich volledig op hun kerntaak: de zorg van cliënten en patiënten.

Lees meer...

Algemeen

 Diverse locaties

Human Resources

Mens en organisatie bij elkaar brengen. Jij denkt mee over interne werkprocessen. Iedereen voelt zich gehoord en zit op zijn plek. Door jou voelt werken bij de CLB Groep als thuiskomen!

Administratie & Financiën

Van juridische processen tot vastleggen, controleren en analyseren van cijfers; jij werkt mee aan het monitoren, beheren en bijhouden van onze financiële gezondheid.

Marketing

Rol de blauwe loper uit voor onze klanten, partners en collega’s. Van content creatie, evenementenorganisatie tot lanceren van een nieuwe dienst. Bouw mee aan een nóg sterker merk!

Management

Nieuwe kansen zien en keuzes durven te maken. Je bent in staat een voorbeeld te zijn, weet te verbinden en te inspireren. Zo draag jij bij aan de groei op zowel individueel-, team-, als organisatieniveau.

Stage & Traineeships

Ontwikkel jezelf en geef je talent de ruimte om te groeien. Wij dagen je uit om te leren, je ideeën te realiseren en het beste in jezelf naar boven te halen.

Lees meer...

Internationaal

 Diverse locaties

Commercieel

Nieuwe kansen zien en inspelen op de laatste ontwikkelingen. Zo draag je bij aan de internationale groei van de CLB Groep; nu én in de toekomst!

40+ jaar ervaring met zorginnovatie

CLB is een familiebedrijf dat haar klanten al meer dan 40 jaar ontzorgt door de ketenverantwoordelijkheid te nemen voor innovatieve zorgoplossingen. Onze expertise, producten en diensten vindt u terug in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ziekenhuizen, GGZ en justitie.

Lees meer...
Nederlands