Technisch Beheer & Support

Bij CLB Integrated Solutions zijn we er als integrator en dienstenspecialist voor alles rondom innovatieve zorgtechnologie. Van integratie, beheer en service tot coaching en trainingen. Jij helpt mee met het ontzorgen van onze klanten op het gebied van beheer, support en onderhoud. Dit doe je o.a. met jouw passie en kennis voor techniek en het analyseren, herkennen en duurzaam oplossen van problemen. Zo vertrouwt de zorg op de optimale werking van hun zorgoplossing en richten zij zich volledig op hun kerntaak: de zorg van cliënten en patiënten. Maar bovenal ben je bereid om jouw handen uit de mouwen te steken, door te pakken en een hoop te leren in dit vakgebied. Jij bent het visitekaartje voor CLB op elk niveau!

Kom jij één van onze beheer & support teams versterken?

Sta samen sterk

Je werkt in een zelfsturend team. Met elkaar beslissingen maken en de verantwoording nemen. En waar er gebrek is aan kennis of tijd, vul je elkaar aan. Dat maakt jouw team sterk.

Deel onze passie

Met trots en dankbaarheid werken aan een betere zorg. Dat is wat wij elke dag doen. En dat is waar we jou hard bij nodig hebben.

Jouw mening telt

Heb jij een goed idee? Dan is er alle ruimte om dit te delen. Want alleen zo blijven we innoveren. Wij geloven in jouw kennis en kunde om de toekomst te verbeteren.

Ontwikkel jezelf

Bij CLB bepaal jij je eigen toekomst. Wij zijn een lerende organisatie. Dat betekent dat jij de ruimte krijgt om gericht te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het volgen van trainingen. Wij moedigen je aan!

CLB Oosterhout-9967
CLB Oosterhout-0722
CLB Oosterhout-0128
CLB Oosterhout-0110
Oosterhout Main Entrance 2021
CLB Oosterhout-9984-Cropped
CLB Oosterhout-0896-blur-cropped
CLB Oosterhout-0016
IMG_0370-WEB
CLB Oosterhout-0532

Vacatures Technisch Beheer & Support

Standplaats: Oosterhout

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures voor het werkgebied Technisch Beheer & Support.

Nederlands