Ontdek jouw werkgebied

Een verschil maken. In jouw rol én voor de mensen om ons heen. Samen met jouw collega’s werk je aan de beste zorgkwaliteit. Van software-ontwikkeling tot training geven op de werkvloer; wij doen er alles aan om de zorg maximaal te ondersteunen. En daar hebben wij jouw talent hard bij nodig. Bouw jij mee aan een duurzame toekomst met meer tijd, ruimte en veiligheid voor de zorg?

Creatie

De Rijp

Research & Development

Bij CLB BV in De Rijp zitten onze innovatieve techneuten. Dagelijks ben je bezig met het ontwikkelen en uitbreiden van onze zorgtechnologieën.

Lees meer...

Engineering

De ontwikkelingen in software en hardware gaan razendsnel. Dat vergt nauwkeurige controle volgens onze kwaliteitsprocessen. Jij denkt mee en test net zo lang tot het niet meer stuk kan!

Productie

Onze zorgoplossingen maken we in huis. Hiermee bewaken we de kwaliteit. Met veel precisie controleren en assembleren, kan jij als geen ander. Door jouw zorgvuldige werkwijze zorg jij voor volwaardige CLB zorgoplossingen.

Integratie

 Oosterhout

Commercieel

De zorgvraag neemt toe en onze zorgoplossingen ontwikkelen razendsnel. Voor jou de uitdaging om de klanttevredenheid te laten groeien. Van acquisitie tot lid van onze klantfamilie: dat is jouw missie!

Coaching & Advies

De brug slaan tussen zorg en techniek. Jij weet als geen ander wat er speelt in de zorg. Jij helpt de klant onze zorgoplossingen nóg beter te begrijpen en gebruiken.

Lees meer...

Technisch Beheer & Support

Onze klantfamilie van dienst zijn en ontzorgen op elk gebied is hier de focus. Zo richten zorgorganisaties zich volledig op hun kerntaak: de zorg van cliënten en patiënten.

Lees meer...

Algemeen

 Diverse locaties

Human Resources

Mens en organisatie bij elkaar brengen. Jij denkt mee over interne werkprocessen. Iedereen voelt zich gehoord en zit op zijn plek. Door jou voelt werken bij de CLB Groep als thuiskomen!

Administratie & Financiën

Van juridische processen tot vastleggen, controleren en analyseren van cijfers; jij werkt mee aan het monitoren, beheren en bijhouden van onze financiële gezondheid.

Marketing

Rol de blauwe loper uit voor onze klanten, partners en collega’s. Van content creatie, evenementenorganisatie tot lanceren van een nieuwe dienst. Bouw mee aan een nóg sterker merk!

Management

Nieuwe kansen zien en keuzes durven te maken. Je bent in staat een voorbeeld te zijn, weet te verbinden en te inspireren. Zo draag jij bij aan de groei op zowel individueel-, team-, als organisatieniveau.

Stage & Traineeships

Ontwikkel jezelf en geef je talent de ruimte om te groeien. Wij dagen je uit om te leren, je ideeën te realiseren en het beste in jezelf naar boven te halen.

Lees meer...

Internationaal

 Diverse locaties

Commercieel

Nieuwe kansen zien en inspelen op de laatste ontwikkelingen. Zo draag je bij aan de internationale groei van de CLB Groep; nu én in de toekomst!

Nederlands