Coaching en Advies

Breng de wereld van de zorg en techniek dichter bij elkaar. Jij hebt talent voor coaching en verplaatst je makkelijk in de belevingswereld van de zorg. En dat is nodig om de brug te slaan tussen onze technische kennis en de functionele toepassing in de praktijk. Jij zorgt ervoor dat onze zorgoplossingen en dienstenverlening haarscherp aansluiten op de behoeftes van onze klantfamilie. Jij biedt een optimale ondersteuning en geeft onze klanten de beste gebruikerservaring. Wil jij een verschil maken in je werk én daarbuiten? Ontdek jouw waardevolle bijdrage bij de CLB Groep.

Deel onze passie

Met trots en dankbaarheid werken aan innovatie voor een betere zorg. Van integratie, begeleiding, trainingen en optimalisatie tot het bieden van complete ontzorging. Dat is wat wij elke dag doen. En dat is waar we jou hard bij nodig hebben.

Eén team, één taak

Met onze verschillende zelfsturende teams vormen we samen één sterk team; één CLB. Een goede dynamiek maakt het werk extra leuk. Successen vieren we en van fouten leren we.

Ontwikkel jezelf

Bij CLB bepaal jij je eigen toekomst. Wij zijn een lerende organisatie. Dat betekent dat jij de ruimte krijgt om gericht te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het volgen van trainingen. Wij moedigen je aan!

Work hard, play hard!

Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier. BBQ’en, een potje racen of FIFA in de gameroom, ontspannen in de massagestoel, wekelijkse versbereide lunches en een groots personeelsfeest!

CLB Oosterhout-9891
CLB Oosterhout-0296
CLB Oosterhout-0532
CLB Oosterhout-0191
CLB Oosterhout-0441
CLB Oosterhout-0016
CLB Oosterhout-0598
CLB Oosterhout-9984-Cropped
CLB Oosterhout-0858-blur
Fit met CLB 2021-WEB
IMG_0370-WEB

Vacatures Coaching & Advies

Standplaats: Oosterhout

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures voor het werkgebied Coaching & Advies.

Nederlands