parallax background

Field Support Engineer

Zoek jij een uitdagende functie binnen een toonaangevend familiebedrijf met een inspirerende werkomgeving waarbij innovatie, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan?

Reageer dan nu op onze vacature van:

Field Support Engineer

Hier word je blij van:

 • Samen met je collega’s ga je op landelijke basis aan de slag met service, onderhoud- en projectactiviteiten om de meest innovatieve zorgoplossingen te bieden aan zorginstellingen, zorgverleners en alle mensen waar zij zorg aan verlenen.
 • Werken bij een marktleider met betrouwbare producten en hoogwaardige oplossingen.
 • Je wordt doorlopend getraind om aangesloten te blijven bij de nieuwste technieken. Beschik je na een uitgebreid inwerkprogramma over voldoende basiskennis van onze producten, dan ga je ook participeren binnen onze 24-uurs storingsdienst.

Dit zijn wij:

CLB maakt, levert en installeert oproepsystemen en ondersteunt medische apparatuur om mensenlevens te bewaken. Dit doen wij voor ziekenhuizen, ouderenzorg, verstandelijke gehandicaptenzorg, psychiatrische instellingen en penitentiaire inrichtingen. De CLB groep is verantwoordelijk voor zowel het maken van systemen als het integreren met producten van andere partijen en neemt hiervoor de totale verantwoordelijkheid. Je levert een bijdrage aan de veiligheid van mensen en de kwaliteit van leven.

Onze visie is om iedere dag met de meest innovatieve technologie, de beste producten, kennis en diensten toe te passen om onze klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: De best denkbare zorgoplossingen!

Bij CLB krijg je uitgebreide (interne) opleidingsmogelijkheden, vrijheden en de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn. Als je excelleert als Service Technicus dan zijn er binnen CLB altijd mogelijkheden om door te groeien.

Dit ben jij:

 • Je bent in je vrije tijd ook graag bezig met techniek en daardoor een technicus in hart en nieren;
 • Je vindt het leuk om te werken binnen de muren van verschillende organisaties. Omdat je je in de zorgsector begeeft, voel jij je in jouw rol als technicus verantwoordelijk voor de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de patiënten, cliënten en zorgmedewerkers;
 • Je hebt affiniteit met (zorg)domoticasystemen;
 • Je laat je niet gek maken als je werkt aan medische- en (persoons)alarmeringssystemen;
 • Het is jouw passie om verstoringen als een pitbull te analyseren en duurzaam op te lossen;
 • Je bent fanatiek in het herkennen van de relaties en de koppelingen tussen verschillende systemen en producten. Verder ben je een kei in het uitrollen, service verlenen en het onderhouden van onze zorgsystemen.

Maar bovenal ben je bereid om jouw handen uit de mouwen te steken, door te pakken en een hoop te leren in dit vakgebied. Jij bent het visitekaartje voor CLB op elk niveau! Je hebt een technische opleiding (in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Elektronica, ICT) afgerond. Werkervaring met het analyseren van storingen op het gebied van zowel hard- als software zijn een vereiste. Ervaring met de volgende onderdelen is een pre:

 • Virtuele en fysieke servers (Microsoft OS en Serversystemen).
 • Smartphones (analyse en beheer middels Mobile Device Management).
 • Communicatie over IP en Wifi (termen zoals bijvoorbeeld VOIP, TCP, UDP en het OSI model zijn je niet onbekend).
 • Je hebt voldoende basiskennis van elektrotechniek en ICT (IP, netwerken, etc.) aan boord.

Dit bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris tussen € 2.800,- en € 4.000,- (afhankelijk van je werkervaring); 
 • Een mooie leaseauto (Skoda Fabia, Kamiq of Octavia) die je ook privé mag rijden;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 38 uur en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Doorlopende trainingen en scholing;
 • Vele doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij je ambitie, plus de mogelijkheid om je verder te verdiepen en oneindig te ontwikkelen in de techniek;
 • Ruimte voor eigen inbreng, ideeën en initiatieven omdat jouw mening ertoe doet;
 • Leuke collega’s, goede werksfeer en veel humor!

Interesse?

Ben jij onze nieuwe Field Support Engineer? Solliciteer dan gauw via de knop hieronder en wie weet tot snel!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein van der Horst, HRM Adviseur (+31615403740).

Solliciteren

Nederlands