CLB Groep introduceert nieuw familielid Centillien

PERSBERICHT

CLB Groep introduceert nieuw familielid Centillien

Nederlands zorgtechnologiebedrijf de CLB Groep investeert al sinds haar oprichting in 1981 regulier in veelbelovende zorgtechnologie startups en MKB. Dankzij de inspanningen van de CLB Groep, krijgen diverse zorgtechnologie talenten de ruimte om hun ondernemingen te stabiliseren, product(en) op de markt te brengen en te groeien tot gezonde, zelfstandige bedrijven. Deze maand kondigen wij met trots het nieuwste lid van de CLB Groep familie aan: softwarebedrijf Centillien.

Centillien is gespecialiseerd in Artificial Intelligence en beeldherkenning. Zo kunnen zij met geavanceerde technologieën mensen, dieren en dingen herkennen, meten, tellen en automatisch actie ondernemen. Met gedragsherkenning gaan zij zelfs nog een stap verder en kunnen zij het gedrag van mensen of dieren analyseren. Centillien bevindt zich momenteel in diverse industrieën en zal zich, samen met andere onderdelen van de CLB Groep, onder andere verder gaan ontwikkelen op het gebied van zorgtechnologie.

Inmiddels vallen zes technologiebedrijven onder de CLB Groep, waaronder haar fabrikant, integrators Curatec, CLB Integrated Solutions en Adaptive IT Solutions (UK) en Artificial Intelligence ontwikkelaars Sound Intelligence (USA) en nieuwkomer Centillien.

De CLB Groep is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar marktleidende zorgtechnologie ontwikkelt in Nederland welke wereldwijd wordt ingezet om de werkdruk van zorgpersoneel te verlagen, de kwaliteit van zorg te maximaliseren en het comfort en herstel van patiënten en cliënten te verhogen en verbeteren. Haar soft- en hardware komt, samen met soft- en hardware van derden, merk- en fabrikantonafhankelijk samen op het vendor lock vrije softwareplatform Unicare. Met haar 225 collega’s ondersteunt de CLB Groep haar klanten en dealerships dagelijks bij het verbeteren van zorg door innovatie.

Ben jij benieuwd wat de CLB Groep of Centillien voor jou kunnen betekenen? Ga dan naar www.clb.nl en www.centillien.nl of neem contact met ons op!

— Noot voor de redactie —
Noot voor de redactie en niet voor publicatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Organisatie      : CLB Groep
Naam                : Timothea Berghuijs
E-mail               : tberghuijs@clb.nl
Telefoon           : 06 11434194
Website            : group.clb.nl

 

Nederlands