parallax background

Junior Sales Consultant

Ben jij een gepassioneerde en energieke junior sales professional met affiniteit voor AI in de zorgsector? Heb je een neus voor het openen van deuren en het leggen van waardevolle contacten? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou!

 

Junior Sales Consultant

Als Junior Sales Consultant bij Sound Intelligence krijg je een cruciale rol in het opbouwen van nieuwe klantrelaties binnen de zorgsector. Je bent verantwoordelijk voor koude acquisitie en het initiëren van afspraken met beslissers van zorginstellingen. In samenwerking met een ervaren sales collega, voer je gesprekken en geef je live demo’s met potentiële klanten en leg je de basis voor een verdere samenwerking.

Bij Sound Intelligence bieden wij een dynamische en informele werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en door kunt groeien. Je start in een junior rol met de mogelijkheid om door te groeien naar een medior functie. We bieden een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Wie zijn wij?

Sound Intelligence, gevestigd in Amersfoort , is een innovatieve speler in de zorg- en beveiligingsmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde geluidstechnologieën die onze klanten helpen om hun leef-, zorg- en werkomgevingen veiliger en efficiënter te maken. Onze diepgaande R&D heeft geleid tot geavanceerde producten zoals agressiedetectie in gevangenissen, geweerschotdetectie en akoestische bewaking voor patiënten, cliënten en bewoners in de zorg. Wij werken volgens de Agile-Scrum methodiek en vieren elke twee weken onze successen met ons team.

Onze werksfeer is informeel en collegiaal. We organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals een vrijdagmiddaglunch en ‘End of Sprint’ borrels, zodat we samen onze successen kunnen vieren en ontspannen. Je komt terecht in een enthousiast team dat samenwerkt aan innovatieve oplossingen voor de zorg- en beveiligingsmarkt.

 

Wat kenmerkt jou?

  • Tenminste een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt 0-3 jaar relevante werkervaring;
  • Jij hebt affiniteit met de zorgsector;
  • Je bent spraakzaam en hebt een natuurlijke aanleg voor het aangaan en onderhouden van klantcontacten;
  • Je bent in staat om proactief en zelfstandig te werken;
  • Je bent innovatief, ondernemend en deinst niet terug voor het uitdagen.

Wat bieden wij?

• Een Startsalaris tussen de € 2.750 – € 3.250,- per maand;
• Een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;
• 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
• Een hybride werkplek; flexplek op kantoor en/of thuiswerken;
• Naast reguliere teamuitjes ook jaarlijkse uitjes met het hele familiebedrijf (CLB Groep), inclusief andere CLB- en partnerlocaties;

Ben jij overtuigd?

Wil jij met jouw commerciële vaardigheden een waardevolle bijdrage leveren voor onze klanten in de zorg? Sluit je aan bij Sound Intelligence en solliciteer via de onderstaande knop!

Solliciteer

Nederlands