parallax background

Allround Marketeer

Ben jij een creatieve en resultaatgerichte marketeer die graag de uitdaging aangaat om een merk naar nieuwe hoogten te tillen? Heb je een passie voor innovatieve marketingstrategieën en ben je op de hoogte van de laatste trends in de branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allround Marketeer

Als onderdeel van het Brand & Solutions Marketingteam, ben je ambassadeur voor het CLB-merk in Nederland. Op basis van een jaarlijkse strategie en budget, behaal je samen de doelstellingen en breng je nieuwe initiatieven in om het CLB-merk te versterken. Dit doe je voor zowel de interne als de externe organisatie en gebeurt onder leiding van en met steun van jouw team en Marketing Lead.

Het jaar 2024 markeert de volgende fase van onze marketinginspanningen: professionalisering en opschaling. Als allround marketeer lever jij een cruciale bijdrage aan deze groeifase. Je ondersteunt de Marketing Lead bij het bedenken en opzetten van doeltreffende campagnes, waarbij de focus ligt op het versterken van onze visie “Betere Zorg door Innovatie” met behulp van klantverhalen en -ervaringen. Hierbij draait het voornamelijk om de synergie tussen onze dienstverleningen en zorgoplossingen. Welke best practices verdienen extra aandacht? En Hoe draagt CLB op de meest uitgebreide manier bij aan waardecreatie in de zorg?

Binnen de rol van Allround Marketeer ga jij jezelf bezig houden met het opzetten, uitvoeren en monitoren van campagnes en projecten ter realisatie van de jaarlijkse marketingdoelstellingen. Hieronder vallen diverse taken, zoals het ontwikkelen van pakkende (online) content, het afnemen van klantinterviews voor referentieverhalen, opzetten en uitvoeren van videoproducties, het beheren van de website, het schrijven van redactionele stukken, het creëren en onderhouden van Nederlands marketing- en promotiemateriaal, het briefen en begeleiden van partners en agencies. Een echte allrounder dus!

Wie zijn wij?

CLB is gespecialiseerd in de gehele keten rondom innovatieve zorgtechnologie: van ontwikkeling en integratie tot het bieden van complete ontzorging voor communicatie, kritische alarmeringssystemen en analyse in de zorg. CLB’s unieke oplossingen ondersteunen zorgpersoneel om de kwaliteit van zorg te verhogen, de privacy van de cliënten (patiënten) te verbeteren en daarnaast de operationele kosten te verlagen. Het realiseren van zorgoplossingen met focus op de zorgvraag en het zorgproces in combinatie met de beste begeleiding, ondersteuning en onderhoud.

Bij CLB krijg je uitgebreide (interne) opleidingsmogelijkheden, vrijheden en de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn. Er is een open en informele cultuur. Collega’s zijn er voor elkaar en werken intensief samen om bij de klant succesvol te zijn.

Wie ben jij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ten minste 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je excelleert in communicatie en hanteert een vlotte schrijfstijl;
 • Je bent assertief, creatief, ondernemend en staat stevig in je schoenen;
 • Ervaring met het opzetten van campagnes;
 • Ervaring met Photoshop, InDesign en WordPress is een must;
 • Je hebt affiniteit met (zorg)technologie;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris tussen de €2.900 en €4.100,- (afhankelijk van werkervaring);
 • Onderdeel worden van één van de locaties van een warm, open en People-first internationaal familiebedrijf (CLB Groep);
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een hybride werkplek; flexplek op kantoor en/of thuiswerken;
 • Naast reguliere teamuitjes ook jaarlijkse uitjes met het hele familiebedrijf (CLB Groep), inclusief andere CLB- en partnerlocaties;
 • Gratis gebruik maken van Fit met CLB, waarbij je wekelijks op donderdag in Oosterhout kan meetrainen met onze Personal Trainer;
 • Twee dagen per week een gratis gecaterde lunch in het CLB Café;
 • Een inspirerende en gloednieuw kantoor langs de A27 met flexwerkplekken, belhuisjes, ontspanningsruimte, Gameroom met meerdere Playstations incl. Playseats om te racen (maar Fifa spelen we ook) en een heerlijke massagestoel, Skybox met bar en Smart TV (voor al jouw inspiratiesessies), terras met barbecue en nog veel meer;
 • Onze non-profit CLB Foundation. Iedere collega kan jaarlijks en op vrijwillige basis meehelpen bij het organiseren en faciliteren van onvergetelijke uitjes voor bewoners, patiënten en cliënten van onze klanten. Denk hierbij aan een dagje naar de Efteling met verstandelijk beperkte jongen, een bakcursus met ziekenhuispatiënten, een bezoek aan een dierentuin met dementerende ouderen en meer.

 

Overtuigd?

Reageer dan zo snel mogelijk! We wachten op jou! Je sollicitatie (cv en motivatie) kun je richten aan CLB Integrated Solutions t.a.v. Afdeling HRM via HRM@clb.nl of gebruik het sollicitatieformulier op onze website.

Solliciteer

English