CLB Groep wint juryprijs voor Beste Onderneming van Noord-Holland 2021 in de categorie grootbedrijf

Na een grondige selectieprocedure, mocht zorgtechnologiegigant de CLB Groep gisteravond de award voor Beste Onderneming van Noord-Holland 2021 in de categorie grootbedrijf in ontvangst nemen. Ariane Joustra van de ABN Amro reikte de award, namens de vakjury, tijdens de live-uitzending uit. “Het is een enorme eer om deze award te winnen en een kroon op het werk van onze 200 collega’s die zich elke dag wereldwijd inzetten om de zorg te ondersteunen.” Aldus Niels de Bruin, CEO van de CLB Groep.

De award komt voor de CLB Groep op een heel bijzonder moment: het jaar dat het familiebedrijf 40 jaar bestaat, maar ook het jaar waarin de wereld te maken kreeg met een pandemie. “Wij hebben harder gewerkt dan ooit om te zorgen dat onze klantfamilie, waaronder veel ziekenhuizen, alles kreeg dat ze nodig had om op maximale capaciteit te kunnen blijven presteren, 24 uur per dag en 7 dagen per week.” Aldus Timothea Berghuijs, Head of Marketing, PR & PA van de CLB Groep. Van het in 48 uur operationeel maken van een noodhospitaal tot vervangen van een reanimatiesysteem in 72 uur: het kwam allemaal voorbij. “Echt een groot compliment aan onze collega’s voor het keiharde werk in uitzonderlijke omstandigheden en onze klantfamilie voor hun doorzettingsvermogen, vechtlust en vertrouwen. Samen hebben we dit mogelijk gemaakt.”

De competitie was dit jaar sterk met mede-finalisten als Thuisbezorgd.nl, Forbo en Facta. Uit meer dan 100 bedrijven werd er eerder dit jaar een top 10 samengesteld, waarna deze gistermiddag tijdens de live-uitzending werd teruggebracht tot een top 3 en uiteindelijk de winnaar. “Zonder onze krachtige klantfamilie, collega’s en de vakjury was dit niet gelukt. Wij zijn iedereen echt ontzettend dankbaar,” sluit Niels de Bruin af.

De CLB Groep ontwikkelt zorgtechnologie voor monitoring, data en alarmering in Nederland welke wereldwijd wordt ingezet om de werkdruk van zorgpersoneel te verlagen, de kwaliteit en veiligheid van de zorg te maximaliseren en het comfort en herstel van patiënten en cliënten te verhogen en verbeteren. De zorgoplossingen van de CLB Groep vind je terug in de ouderenzorg, ziekenhuizen, GGZ en gehandicaptenzorg in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Curaçao en daarbuiten. Meer weten? Ga dan naar www.clb.nl en/of plan een vrijblijvende afspraak met ons in!

Ook kun je meer lezen over onze winst in het Noordhollands Dagblad, NH nieuws, de Gooi- en Eemlander, Groot-Waterland Courant, het Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant. Of bekijk de hele live-uitzending hier (vanaf 1 uur 39 minuten).

Bent u pers? Dan kunt u contact opnemen met Timothea Berghuijs, Head of marketing, PR & PA CLB Groep via 0611434194 of tberghuijs@clb.nl.

English