parallax background

Ervaren Recruiter IT (hybride rol 24 – 32 uur per week)

Ben jij een gedreven recruiter met ervaring in het aantrekken van IT Specialisten en jong talent? Heb jij een scherp oog voor het matchen van kandidaten met de juiste functies? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ervaren Recruiter IT (hybride rol 24 – 32 uur per week)

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional om ons HRM-team te versterken in het aantrekken van IT-specialisten en jong talent voor CLB Groep. Bij CLB gaan techniek en zorg hand in hand. Deze combinatie biedt een mooie uitdaging om de juiste experts te vinden, die bij kunnen dragen aan onze innovatieve oplossingen. Als Interne Recruiter bij CLB maak je deel uit van ons HRM-team, bestaande uit een Manager HRM, twee HRM adviseurs, en een HRM coördinator. Daarnaast werk je nauw samen met onze marketingafdeling.

Jouw missie is om CLB Groep op de kaart te zetten en te houden binnen de doelgroep van ontwikkelaars en ICT-specialisten. Hierbij ligt de focus op het organiseren en coördineren van activiteiten die kandidaten en studenten binnen deze doelgroep aantrekken. Jij legt en onderhoudt persoonlijke contacten met potentiële (toekomstige) kandidaten en brengt de ideale match tot stand met onze openstaande vacatures. Dit omvat onder andere het aantrekken van IT-specialisten over een breed spectrum, variërend van software- en hardware ontwikkelaars tot ondersteunende specialisten, DevOps en IT-engineers, via het organiseren van kennissessies, hackathons en andere evenementen. Verder ben jij verantwoordelijk voor het actief searchen en matchen van kandidaten, het opbouwen en onderhouden van een netwerk met (potentiële) kandidaten, waaronder studenten.

Je onderhoudt nauwe contacten met verschillende opleidingen bij hogescholen, om CLB te presenteren als werkgever en opleidingsplek. In samenwerking met de marketingafdeling draag je bij aan het opzetten van employer branding activiteiten, gericht op de doelgroep van IT-specialisten en ontwikkelaars. Met jouw inzet wordt CLB Groep de volgende bestemming voor toekomstige talenten in de wereld van techniek en zorg.

 

Wie zijn wij?

CLB is gespecialiseerd in de gehele keten rondom innovatieve zorgtechnologie: van ontwikkeling en integratie tot het bieden van complete ontzorging voor communicatie, kritische alarmeringssystemen en analyse in de zorg. CLB’s unieke oplossingen ondersteunen zorgpersoneel om de kwaliteit van zorg te verhogen, de privacy van de cliënten (patiënten) te verbeteren en daarnaast de operationele kosten te verlagen. Het realiseren van zorgoplossingen met focus op de zorgvraag en het zorgproces in combinatie met de beste begeleiding, ondersteuning en onderhoud.

Bij CLB krijg je uitgebreide (interne) opleidingsmogelijkheden, vrijheden en de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn. Er is een open en informele cultuur. Collega’s zijn er voor elkaar en werken intensief samen om bij de klant succesvol te zijn.

 

Wat kenmerkt jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bijvoorbeeld in de richting van HRM;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je woont in Midden-Nederland om flexibel te kunnen reizen naar onze locaties in De Rijp, Oosterhout en Eindhoven;
 • Je hebt kennis of affiniteit met software ontwikkeling, ICT en Electrotechniek. Je kunt hierin meepraten en aansluiting vinden bij deze doelgroep;
 • Je bent zelfstandig, integer, klantgericht en communicatief vaardig;
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je kunt snel schakelen tussen werkzaamheden en overzicht houden;

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk marktconform salaris;
 • Flexibele werktijden;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de rol en binnen de organisatie;
 • Onderdeel worden van een warm, open en People-first internationaal familiebedrijf (CLB Groep);
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een hybride werkplek; flexplek op kantoor en/of thuiswerken;
 • Naast reguliere teamuitjes ook jaarlijkse uitjes met het hele familiebedrijf
 • Gratis gebruik maken van Fit met CLB, waarbij je wekelijks op donderdag van 17.00 tot 18:00 uur in Oosterhout kan meetrainen met onze Personal trainer;
 • Mogelijkheid aan te sluiten bij een gratis gecaterde lunch in het CLB Café in Oosterhout (2 dagen per week) of eens per maand in De Rijp;
 • Inspirerende kantooromgevingen met flexplekken en ontspanningsmogelijkheden.;
 • Onze non-profit CLB Foundation. Iedere collega kan jaarlijks en op vrijwillige basis meehelpen bij het organiseren en faciliteren van onvergetelijke uitjes voor bewoners, patiënten en cliënten van onze klanten. Denk hierbij aan een dagje naar de Efteling met verstandelijk beperkte jongen, een bakcursus met ziekenhuispatiënten, een bezoek aan een dierentuin met dementerende ouderen en meer.

Ben jij overtuigd?

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Reageer dan zo snel mogelijk! Je sollicitatie (cv en motivatie) kun je richten aan CLB Integrated Solutions t.a.v. Afdeling HRM via HRM@clb.nl of gebruik het sollicitatieformulier op onze website.

Solliciteer

English