parallax background

Wil jij een stage waarin je jouw programmeervaardigheden kunt combineren met creativiteit en communicatie? Dan hebben wij dé stageplek voor jou bij CLB! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) die ons team komt versterken in het ontwikkelen van een documentgenerator.

ICT STAGIAIR(E)

Als stagiair(e) bij CLB krijg je de kans om een documentgenerator te ontwikkelen die op basis van geselecteerde invoervelden en paragrafen volledig op maat gemaakte documenten creëert. Je zorgt ervoor dat deze documenten bewerkbaar zijn in Word en passen binnen onze professionele huisstijl. Je zult werken aan het verbeteren van de bestaande functionaliteiten en het implementeren van nieuwe features. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het ontwikkelen van een samenvattingsblad voor onze organisatie en het creëren van een samenvatting die naadloos geïntegreerd kan worden in onze POS (Project ondersteunend systeem).

Waarom CLB?

Bij CLB krijg je niet alleen de kans om waardevolle werkervaring op te doen, maar ook om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt samen met ervaren professionals die jou begeleiden en ondersteunen gedurende jouw stageperiode. Binnen ons bedrijf heerst een open en dynamische werkcultuur waarin jouw ideeën en inbreng zeer gewaardeerd worden. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om te werken aan een project dat een directe impact heeft op de dagelijkse werkzaamheden van onze managers. Je zult nauw samenwerken met de SLA Managers, die als jouw opdrachtgevers fungeren, terwijl je tegelijkertijd begeleiding ontvangt vanuit ons BST2-team.

Wie ben jij?

  • Ervaring met Word is een must;
  • Je volgt een IT opleiding (MBO, HBO, WO) en bent opzoek naar een meeloop- of afstudeerstage;
  • Je hebt affiniteit met (zorg)techniek.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende stage waarin je werkt aan een innovatieve documentgenerator;
  • De mogelijkheid om jouw programmeer- en ontwikkelingsvaardigheden verder te ontwikkelen;
  • Een gezellig, hardwerkend familiebedrijf met internationale ambities;
  • Een inspirerende en gloednieuwe werkomgeving met wekelijks versbereide lunches en een heuse gameroom!
  • Goede begeleiding om je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen;
  • Daarnaast ontvang je een stagevergoeding en is er de mogelijkheid om elke donderdag mee te gaan sporten samen met onze personal trainer.

Interesse?

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een geavanceerde documentgenerator bij CLB? Wij maken graag kennis met je! Solliciteer gauw via de knop hieronder en wie weet tot snel!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein van der Horst, HRM Adviseur (+31615403740).

Solliciteren

English