parallax background

Assemblage Medewerker

HR
mei 12, 2023

Je gaat als Assemblage Medewerker deel uit maken van een innovatief en enthousiast productieteam dat verantwoordelijk is voor het produceren van hoogwaardige elektronica. Het gaat om fysiek lichte assemblage werkzaamheden in een nette en moderne werkomgeving.

Jouw verantwoordelijkheden

Een nieuwe werkdag is aangebroken en je stapt met goede zin het kantoor in De Rijp binnen. Tijd voor een goed kop koffie of thee en een praatje met je collega’s. Daarna steek jij je handen uit de mouwen en loopt de productieafdeling binnen. In deze lean ingerichte omgeving liggen verschillende taken op jou te wachten, denk hierbij aan het solderen van printplaten en het functioneel aftesten van deze producten met behulp van eigen toegankelijke testsoftware die doormiddel van afbeeldingen en aanwijzingen helpen bij het uitvoeren van de test. Vervolgens kunnen deze printplaten gebruikt worden bij het in elkaar zetten van verpleegoproep units of vergelijkbare apparatuur zoals bijv. handsets. Ook hiervoor zijn duidelijke werkinstructies digitaal beschikbaar op de werkplekken. In de middag, na een heerlijke lunch en/of een frisse wandeling, pakken we de werkzaamheden weer op die nodig zijn om de opdrachten af te ronden.

Tijdens de werkzaamheden houden we het hele traject bij om deze ook in een medische omgeving gebruikte producten registreren. Ook hiervoor gebruik je de werkinstructies zodat je precies weet waar je op moet letten. Assemblage is teamwork, want je zorgt samen met jouw collega’s voor producten waar dagelijks talloze zorgmedewerkers en cliënten op vertrouwen – die heb jij in elkaar gezet.

Waar we naar op zoek zijn

Jij bent een enthousiaste en betrokken collega en herkent jezelf in de volgende omschrijving:

 • Je kan net en zeer nauwkeurig te werk gaan;
 • Je bent kwaliteitsbewust is;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een basis in computervaardigheden en weet hoe je gegevens in een excel-sheet moet verwerken.
Wat wij bieden

Je gaat werken in een groeiend familiebedrijf waar producten en diensten worden ontwikkeld en geleverd die er echt toe doen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden hebben wij een open feedbackcultuur (jouw mening telt) De productie is een zeer schone, ruimtelijke, lichte werkomgeving.

 • Je komt terecht in een enthousiast, gedreven en betrokken team;
 • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Marktconform salaris onder de CAO Metaal en Techniek;
 • Goede pensioensregeling en reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden in overleg (ook het werken onder schooltijd is mogelijk);
 • Elke woensdag gratis sporten samen met jouw collega’s bij Sporting De Rijp (200 meter vanaf kantoor);
 • Maandelijkse gezamenlijke lunch, Wekelijks vers fruit, gekoelde drankjes;
 • CLB BBQ en andere gezellige bedrijfsuitjes. Wij vinden het belangrijk om succes samen te vieren!
Over ons

Klik hier voor meer informatie over CLB bv.

Interesse?

Heb je interesse om een verschil te maken in zorgtechnologie, reageer dan door op de “Solliciteer” knop te klikken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Savannah Marijnissen, HRM Adviseur a.i. (+31629205059).

Nederlands