parallax background

Project Technicus

Ben jij klaar voor een uitdagende rol bij een familiebedrijf met een inspirerende werkomgeving waarbij innovatie, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en eigen verantwoordelijkheid voorop staan?

Project Technicus

Klantteam 2

Als Project Technicus binnen het Klantteam VG (Verstandelijk Gehandicaptenzorg) neem je projectplannen gedetailleerd door. Ook draag je bij aan deze planvorming en ondersteun jij, met jouw technische kennis, het offertetraject. Je werkt project- en planmatig en kan werkzaamheden zelfstandig en oplossingsgericht oppakken en uitvoeren. Je werkt in een vast team bestaande uit 12 medewerkers met verschillende rollen (van accountmanager tot SLA manager en van Project Manager tot servicedesk medewerker). Als team maken jullie van elk project een succes op en zijn jullie er voor de klanten! Er is dan ook meer dan voldoende ruimte om neventaken en activiteiten binnen het klantenteam op te pakken zoals ondersteuning servicedesk en zelf behandelen van meldingen en technisch voorbereider taken.

Wie zijn wij?
CLB maakt, levert en installeert oproepsystemen en ondersteunt medische apparatuur om mensenlevens te bewaken. Dit doen wij voor ziekenhuizen, ouderenzorg, verstandelijke gehandicaptenzorg, psychiatrische instellingen en penitentiaire inrichtingen. De CLB groep is verantwoordelijk voor zowel het maken van systemen als het integreren met producten van andere partijen en neemt hiervoor de totale verantwoordelijkheid. De veiligheid van mensen en de kwaliteit van leven liggen daarmee in onze handen!

Onze visie is om iedere dag met de meest innovatieve technologie, de beste producten, kennis en diensten toe te passen om onze klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: De best denkbare zorgoplossingen!

Bij CLB krijg je uitgebreide (interne) opleidingsmogelijkheden, vrijheden en de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn. Als je excelleert als Project Technicus dan zijn er binnen CLB altijd mogelijkheden om door te groeien.

Wie ben jij?

 • In je vrije tijd houd je ervan om bezig te zijn met techniek en bent daardoor een technicus in hart en nieren.
 • Je houdt van verandering en uitdaging; elk project is uniek.
 • Je bent nuchter, representatief, sociaal, leergierig en proactief (je ziet werk liggen);Je betrekt jouw teamleden binnen het project en ondersteunt ze waar nodig.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig en kan zowel goed in een team werken als zelfstandig;
 • Van nature heb jij technisch en bouwkundig inzicht; je legt snel verbanden en je leest eenvoudig blokschema’s en aansluitschema’s;
 • Je hebt lef en durf; fouten maken mag namelijk, daar leer je immers van;
 • Je laat je niet gek maken als je werkt aan medische- en (persoons) alarmeringssystemen.
 • Je houdt van verandering en uitdaging; elk project is uniek.

Wat bieden wij?

 • Onderdeel worden van één van de locaties van een warm, open en People-first internationaal familiebedrijf (CLB Groep);
 • Een leaseauto, laptop en telefoon (Samsung Galaxy smartphone) van de zaak;
 • Een aantrekkelijk startsalaris;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een hybride werkplek; flexplek op kantoor en/of thuiswerken;
 • Naast reguliere teamuitjes ook jaarlijkse uitjes met het hele familiebedrijf (CLB Groep), inclusief andere CLB- en partnerlocaties;
 • Gratis gebruik maken van Fit met CLB, waarbij je wekelijks op donderdag van 17.00 tot 18:00 uur in Oosterhout kan meetrainen met onze Personal Trainer;
 • Eén dag per week een gratis gecaterde lunch in ons CLB Cafe;
 • Een inspirerende en gloednieuw kantoor langs de A27 met flexwerkplekken, belhuisjes, ontspanningsruimte, Gameroom met meerdere Playstations incl. Playseats om te racen (maar Fifa spelen we ook) en een heerlijke massagestoel, Skybox met bar en Smart TV (voor al jouw inspiratiesessies), terras met barbecue en nog veel meer;
 • Onze non-profit CLB Foundation. Iedere collega kan jaarlijks en op vrijwillige basis meehelpen bij het organiseren en faciliteren van onvergetelijke uitjes voor bewoners, patiënten en cliënten van onze klanten. Denk hierbij aan een dagje naar de Efteling met verstandelijk beperkte jongeren, een bakcursus met kankerpatiëntjes, een bezoek aan een dierentuin met dementerende ouderen en meer.

Voor meer informatie over CLB verwijzen wij je graag naar www.clb.nl!

Interesse?
Wij maken graag kennis met je! Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te sturen naar HRM@clb.nl Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw M. van der Horst, HRM adviseur via 0162-582910. Een assessment of persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Nederlands