parallax background

Heb jij je HBO of Master opleiding afgerond maar weet je nog niet exact welke richting je op wilt? Ben je op zoek naar een veelzijdige baan met groeimogelijkheden bij een bedrijf dat er echt toe doet? Dan heb JIJ op de juiste vacature geklikt!

Wie ben jij

Jij hebt net jouw HBO of Master opleiding afgerond of je hebt net een eerste werkervaring opgedaan, of je bent op zoek naar je eerste werkervaring. De opleiding die jij hebt gevolgd is breed en je weet nog niet exact in welk vakgebied je jouw carrière verder wilt vormen. Maar ergens in jou, schuilt een wens om zinvol werk te doen in een branche die er echt toe doet.  Je wilt jezelf ontwikkelen en je kunt niet wachten om je heel breed te oriënteren op verschillende vakgebieden. Je kunt goed en zelfstandig omgaan met ruimte en verantwoordelijkheid en vindt gemakkelijk je weg binnen een organisatie. Je bent enthousiast en leergierig en pakt graag nieuwe uitdagingen aan om uiteindelijk de richting te vinden waar jouw kracht ligt en jij veel energie van krijgt.

Jouw baan

Je gaat 4 x 6 maanden aan de slag op verschillende afdelingen binnen de CLB groep. De CLB groep heeft vestigingen in Oosterhout, De Rijp, Almere, Amersfoort, Mierlo, Northampton (UK) en Chicago (VS). In overleg kom je voor 1 of meerdere locaties van ons werken om ervaring op te doen!

Door op verschillende afdelingen en locaties te werken, kunnen we samen jouw competenties ontdekken. Hierbij kun je denken aan verschillende vakgebieden: IT, Sales, Marketing, AI, Consultancy, Dienstverlening, Research & Development (soft- en hardware), Quality, Product Ownership, Projectmanagement, productie, Project Engineering. Je wordt actief ontwikkeld en opgeleid in de diverse vakgebieden. Je gaat dus ervaren waar je interesses en competenties liggen!

Klik hier en kijk alvast op de site op welke afdeling je zou willen beginnen.

Zeg je nou na je eerste maand, dat je het geweldig vindt om bijvoorbeeld binnen één van de zelfsturende Klantteams te werken in een project management rol, omdat jij het té gaaf vindt om projecten op te zetten, bij te sturen en uit te voeren? Dan kijken we samen wat er bij jou past en hoef je wat ons betreft de overige maanden niet in een andere rol te werken.

Anderzijds krijg je, indien je dit wenst de mogelijkheid je breed te oriënteren en te ontwikkelen binnen onze organisatie. En wie weet… krijg je in of na de periode een vast contract aangeboden.

Jouw team

Jouw collega’s gaan natuurlijk per afdeling en team verschillen. Maar dat is geen slecht nieuws, want iedereen binnen de CLB groep ontvangt je met luid gejuich.

Voor wie ga je werken?

CLB is gespecialiseerd in de gehele keten rondom innovatieve zorgtechnologie: van ontwikkeling en integratie tot het bieden van complete ontzorging voor communicatie, kritische alarmeringssystemen en analyse in de zorg.

De unieke oplossingen, ondersteunen het zorgpersoneel om de kwaliteit van de zorg te verhogen, privacy van de patiënten te verbeteren en daarnaast de operationele kosten te verlagen. Samengevat: het realiseren van zorgoplossingen met focus op de zorgvraag en het zorgproces in combinatie met de beste begeleiding, ondersteuning en onderhoud.

Wat wij vragen van jou is:
 • Je bent een echte teamplayer
 • Je hebt een Growth mindset
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent zelfstandig en een initiatiefnemer
 • Jij kunt snel schakelen en bent creatief in het oplossen van mogelijke problemen.
 • Je houdt van aanpakken en bent bewust van de effecten die jij hebt binnen jouw team en de organisatie.
 • Heel belangrijk; je vindt het leuk om af en toe een grapje uit te halen.

Wat wij jou bieden, is:

 • Een rol binnen het leukste bedrijf van Nederland !
 • Een salaris afhankelijk van jouw vooropleiding en ervaring tussen de € 2.500 en € 3.000 bruto per maand.
 • 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen.
 • Een geweldige werkruimte, waarin jij kunt kiezen waar in het pand jij jouw werk wilt doen. Of natuurlijk bij welke klanten je ingezet wilt worden.
 • Uitdagende verantwoordelijke rollen in verschillende vakgebieden, waarbij iedere afdeling staat te popelen om je te mogen ontvangen.
 • Een betrouwbaar, klantgericht familiebedrijf waar de samenwerking en innovativiteit hoog in het vaandel staan.
 • Een wekelijks georganiseerde lunch als je op onze locatie in Oosterhout werkzaam bent.
 • Een personal trainer om mee te sporten binnen onze locatie in Oosterhout en de Rijp.
 • Ontspanningsmogelijkheden op onze locatie in Oosterhout door een wedstrijdje F1 racing, in de massagestoel en een potje darts. Of juist extra stressmogelijkheden, door ingemaakt te worden door jouw collega’s met Fifa of met tafelvoetbal
 • Relaxen in de ontspanningsruimte op onze locatie in de Rijp.
 • Op alle locaties heerst een informele cultuur waar medewerker tevredenheid hoog in het vaandel staat.

Denk je dat je een betere vacature tekst had kunnen schrijven? Solliciteer dan direct en begin op de HRM afdeling!

Interesse?

Ben jij onze nieuwe Trainee? Solliciteer dan gauw via de knop hieronder en wie weet tot snel!

Solliciteren

Nederlands