parallax background

IT Stagiair

Ben jij op zoek naar een stage waar je geen koffie hoeft te halen (af en toe mag natuurlijk best), maar echt het verschil kan maken? Waar écht naar je mening wordt geluisterd? En ben je klaar om de praktijk echt te ervaren? Zoek niet verder en kom stagelopen als:

IT stagiair 

We snappen dat je nu benieuwd bent wie wij zijn en wat wij te bieden hebben… Lees gauw verder!

Dit zijn wij

CLB is een echt familiebedrijf. Samen onze ruim 200 collega’s nemen wij al 40 jaar de (keten)verantwoordelijkheid voor de zorg. Wij ontwikkelen, produceren, integreren en onderhouden innovatieve zorgtechnologie op het gebied van monitoring, data en alarmering. Onze zorgoplossingen en diensten worden dagelijks ingezet om de werkdruk van zorgverleners te verlagen en het comfort, herstel en de privacy van cliënten en patiënten te verbeteren.

Wat ga je doen

Zonder goed werkende IT-systemen geen betrouwbare zorgoplossingen. Ook binnen CLB heeft IT dus een enorme impact! Gelukkig kom jij met jouw frisse kennis ons Business Supportteam ondersteunen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het beantwoorden van IT-gerelateerde vragen van collega’s. Elk vraagstuk kent zijn uitdaging waar jij de best passende oplossing voor vindt. Een stageplaats waar je dus ontzettend veel kan leren!

Dit ben jij

jij bent nieuwsgierig naar de wereld van mens en techniek. Je bent enthousiast, ambitieus, sociaal en een geweldige teamplayer. Als stagiair houd jij je dagelijks bezig met deze werkzaamheden:

• Je bent bezig met een mbo-opleiding in de richting van Allround Medewerker IT Systems and devices (niveau 3) of Expert IT Systems & Devices (niveau 4);
• Domme vragen bestaan niet maar jij kunt deze wel beantwoorden;
• Jij denkt in oplossingen en niet in problemen;
• Je vind makkelijk je eigen weg en laat je niet zomaar uit het veld slaan;
• Maar het allerbelangrijkste: je hebt gewoon heel veel zin om het beste uit jezelf te halen!

We horen je denken: ‘Oké klinkt tof, maar waarom zou ik bij CLB stage komen lopen?’

Wat bieden wij?

Van eerste kreet tot laatste zucht; onze zorgoplossingen zijn overal nodig. Bij CLB werk jij dus, samen met ons, aan een betere zorgwereld. Dromen zijn er om waar te maken. En dat stimuleren wij.

• Een hecht en betrokken team van 8 collega’s waarin je belangrijke facetten van IT goed in praktijk kunt brengen;
• Een stage bij CLB is goed verzorgd. Een fijne vergoeding, wekelijks versbereide lunches en een buddy met die je begeleidt;
• Jouw mening telt. Dus heb jij een goed idee? Delen! Want alleen zo blijven we innoveren;
• Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier. BBQ’en, een potje racen of FIFA in de gameroom en de mogelijkheid om elke donderdag mee te sporten!

Ben je geïnteresseerd in deze leerzame stageplek?
Stuur je motivatie en CV naar Marjolein van der Horst, HRM adviseur via hrm@clb.nl. Voor vragen kun je bellen naar 0162-582910 en vragen naar Marjolein van der Horst.

Nederlands