parallax background

HRM Stagiair

Zoek je een uitdagende, veelzijdige meeloopstage, wij hebben een leuke opdracht voor jou!  

Per september 2021 zijn wij op zoek naar een HRM Stagiaire voor de vestiging van CLB in Oosterhout.

 

HRM stagiair m/v

 

Dit zijn wij

CLB is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van innovatieve geïntegreerde communicatieoplossingen voor kritische alarmeringssystemen binnen alle facetten van de gezondheidszorg. De veiligheid van mensen en de kwaliteit van leven liggen daarmee in onze handen! CLB’s unieke oplossingen ondersteunen zorgpersoneel om de kwaliteit van zorg te verhogen, de privacy van de bewoners te verbeteren, maar ook zijn/haar eigen veiligheid te borgen. Hierbij wordt tevens getracht de operationele kosten te verlagen.

Onze visie is om iedere dag met de meest innovatieve technologie, de beste producten, kennis en diensten toe te passen om onze klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: de best denkbare zorgoplossingen!

 

Wat ga je doen?

Met de komst van zelfsturende Klantteams en Business Support Teams is er de afgelopen jaren een hoop veranderd in de structuur en werkwijze van CLB. Uiteraard heeft dit ook zijn impact op onze HRM instrumenten. Zo zijn wij bijvoorbeeld gaan werken met rollen in plaats van functies. Om deze werkwijze succesvol te laten zijn is het belangrijk dat er duidelijke rolbeschrijvingen zijn. Zie jij dit het als een uitdaging om zelfstandig aan de slag te gaan met onze teams om rolbeschrijvingen uit te werken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Naast deze opdracht werk je ook mee op onze HRM afdeling. Je zult ondersteuning bieden bij het werving en selectie proces, ziekteverzuim en ons medewerker tevredenheidsonderzoek welke wij jaarlijks houden. Daarmee geeft deze stage je de kans om waardevolle operationele ervaring op te doen.

 

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste en betrokken HRM student en herkent jezelf in de volgende omschrijving:

  • Je bent zelfstandig, integer, klantgericht en communicatief vaardig;
  • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Veranderingen zijn voor jou in de basis iets positiefs, je houdt ervan actief bezig te zijn met het aanbrengen van verbeteringen in HRM processen;
  • Je bent positief ingesteld en je hebt humor;

 

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een groeiend familiebedrijf waar producten en diensten worden ontwikkeld en geleverd die er echt toe doen. Wij hebben een open feedbackcultuur (jouw mening telt)

  • Je komt terecht in een enthousiast, gedreven en betrokken team;
  • Goede begeleiding om je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen;
  • Samen met jou geven wij invulling aan jouw stage, zodat deze aansluit op wat wenselijk is voor ons en wat past bij jou;
  • Daarnaast ontvang je een stage vergoeding en is er de mogelijkheid om op donderdag mee te gaan sporten.

 

Ben jij onze perfecte match? Reageer dan snel!

Stuur je motivatie en CV naar Marjolein van der Horst, HRM adviseur via hrm@clb.nl. Voor vragen kun je bellen naar 0162-582910 en vragen naar Marjolein van der Horst.

 

 

 

 

Nederlands