parallax background

Zorgcoach

Heb jij zorgervaring en zie jij het als een uitdaging om de persoon te zijn die de brug slaat tussen zorgverlening en CLB-oplossingen? Wil jij daarnaast graag een positieve bijdrage leveren in een zelfsturend team dat actief met elkaar samenwerkt om onze klanten te adviseren met als doel de klanttevredenheid naar een hoger niveau te brengen en te houden? Dan ben je op zoek naar ons!

CLB Integrated Solutions zoekt een creatieve en klantgerichte:

 

Zorgcoach

 

Hier word je blij van:

Als Zorgcoach binnen CLB ben je de brug tussen zorg en technologie. Je bent een functionele consultant met zorgervaring die onze klanten constant begeleidt en adviseert bij het vinden van het perfecte antwoord op de steeds veranderende zorgvraag.

Coachen in de zorg draait bij ons om balans: het is een woord dat in elke organisatie belangrijk is. Wanneer er balans is, is er rust, overzicht en wordt er efficiënt en stressvrij gewerkt. Het is het startschot voor nog meer en duurzaam werkplezier. In de zorg praten wij toepasselijk over de ‘zorgbalans’. Samen met onze klanten ga jij op zoek naar deze zorgbalans, met als doel ervoor te zorgen dat onze zorgoplossing de zorgprocessen maximaal ondersteunt.

Jij levert graag een kritische bijdrage binnen het team Brand & Solution Marketing en werkt samen met de verschillende Klantteams, verdeeld over de verschillende zorgsectoren waarin CLB actief is.


Dit zijn wij:

CLB is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van innovatieve geïntegreerde communicatieoplossingen voor kritische alarmeringssystemen binnen alle facetten van de gezondheidszorg. De veiligheid van mensen en de kwaliteit van leven liggen daarmee in onze handen! CLB’s unieke oplossingen ondersteunen zorgpersoneel om de kwaliteit van zorg te verhogen, de privacy van de bewoners te verbeteren, maar ook zijn/haar eigen veiligheid te borgen. Hierbij wordt tevens getracht de operationele kosten te verlagen.
Onze visie is om iedere dag met de meest innovatieve technologie, de beste producten, kennis en diensten toe te passen om onze klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: de best denkbare zorgoplossingen!

 

Dit ben jij:

 • • Met jouw zorgachtergrond die je combineert met adviserende- en conceptuele vaardigheden weet jij mensen te overtuigen, te enthousiasmeren en te inspireren. Hiermee weet je klanten aan je te binden en hun vertrouwen te winnen. Je kunt snel schakelen tussen klant, organisatie en techniek;
  • Je bent analytisch sterk, kunt goed doorvragen en hebt ervaring met het uitbrengen van adviezen, zowel voor onze klanten als voor je eigen organisatie;
  • Je bent kritisch, creatief en spreekt de “taal” van de zorg, waardoor jij de Zorgcoach dienst naar een hoger niveau kan tillen;
  • Je hebt een extravert karakter met goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent flexibel, zelfstandig, houdt van afwisseling en hebt ervaring met projectmatig werken;
  • Je hebt oog voor het behalen van gestelde doelen en bent bestand tegen de mogelijke weerstand die je ervaart, omdat je ervaring hebt met veranderingsmanagement;
  • Je hebt een sterke drive om je dingen snel eigen te maken, je bijt je graag vast in lastige materie en je hebt een aanpakkersmentaliteit om een moeilijk vraagstuk tot een goed einde te brengen;
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg en je houdt deze ook bij;
  • Je hebt tenminste een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een zorginstelling, waaronder ervaring met processen binnen zorginstellingen;
  • Je hebt affiniteit met techniek.

 

Dit bieden wij:

Wij bieden je een plek in een jong, enthousiast en gedreven team waar klantgerichtheid, betrouwbaarheid, samenwerking en innovativiteit hoog in het vaandel staan! Je krijgt veel vrijheid en ruimte in de uitvoering van jouw rol als Zorgcoach en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Wij hechten veel waarde aan ruimte voor eigen inbreng, ideeën en initiatieven omdat jouw mening ertoe doet. Daarnaast hebben wij de leukste collega’s, goede werksfeer en veel humor!

Wij bieden je uiteraard een goed marktconform salaris, een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid tot een auto van de zaak. Eind 2020 zijn wij verhuisd naar Oosterhout en beschikken wij over de meest moderne en innovatieve werkomgeving die je je kunt bedenken!

We vinden de vitaliteit van onze medewerkers belangrijk. Zo organiseren we wekelijks gratis sporten onder leiding van een personal trainer, voorzien we alle medewerkers van gezonde snacks, hebben we geregeld leuke uitjes en stimuleren we tijdens werktijd ook ontspanning en gezelligheid op de werkvloer door een potje darts of een wedstrijdje F1 racing in onze simulatorstoelen.

 

Overtuigd?

Reageer dan zo snel mogelijk! Direct bellen mag natuurlijk ook. Je sollicitatie (cv en motivatie) kun je richten aan CLB Integrated Solutions t.a.v. Afdeling HRM via HRM@clb.nl of klik op onderstaande ‘solliciteer’ knop. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HRM via 0162-582910.

 

Solliciteren

 

Nederlands