parallax background

Inside Sales Consultant

Wil jij graag een positief kritische bijdrage leveren in een zelfsturend team dat actief met elkaar samenwerkt om haar klanttevredenheid naar een hoger niveau te brengen en te houden? Zie jij het daarnaast als een uitdaging om de persoon te zijn die de “missing link” vormt tussen commercie en techniek? Dan ben je op zoek naar ons!

CLB Integrated Solutions zoekt een ervaren, commerciële en klantgerichte:

 

Inside Sales Consultant

 

Hier word je blij van:

Jij levert graag een kritische bijdrage in jouw klantteam. Jij bent als ervaren commercieel consultant DE schakel tussen commercie en techniek. Jij bent het technisch/commercieel aanspreekpunt van onze klanten voor functionele- en infrastructurele vraagstukken binnen jouw klantteam. Deze liggen voornamelijk op het gebied van zorgdomotica, verpleeg- en medische oproepsystemen en de daarbij benodigde overige communicatie systemen binnen de vakgebieden van ICT en Telefonie. Je ontwikkelt je tot expert op het gebied van zorg en technologie en bedient de klanten binnen het klantteam van professionele adviezen en ondersteuning.

Samen met de Accountmanager ben je verantwoordelijkheid voor het volledige offertetraject waarbij jij zorg draagt voor de vertalingen van de technische oplossing, naar een voor de klant (aan)sprekende offerte. Hierin ben jij het aanspreekpunt binnen het klantteam, en verzamel en manage je alle relevante informatie. Hierbij weet je hoofd- en bijzaken goed te scheiden en verlies je het uiteindelijke doel niet uit het oog…zijnde de juiste vertaling van de klant behoefte naar een inhoudelijk kloppende, creatief samengestelde en commercieel hoogstaande offerte!


Dit zijn wij:

CLB is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van innovatieve geïntegreerde communicatieoplossingen voor kritische alarmeringssystemen binnen alle facetten van de gezondheidszorg. De veiligheid van mensen en de kwaliteit van leven liggen daarmee in onze handen! CLB’s unieke oplossingen ondersteunen zorgpersoneel om de kwaliteit van zorg te verhogen, de privacy van de bewoners te verbeteren, maar ook zijn/haar eigen veiligheid te borgen. Hierbij wordt tevens getracht de operationele kosten te verlagen.

Onze visie is om iedere dag met de meest innovatieve technologie, de beste producten, kennis en diensten toe te passen om onze klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: de best denkbare zorgoplossingen!

 

Dit ben jij:

  • Het creatief en wervend schrijven van aansprekende en commerciële teksten zit in je bloed. Hierdoor weet je offertes in de “taal” van de klant in een handomdraai op papier te zetten. Je hebt een heldere, compacte en klantgerichte schrijfstijl;
  • Je hebt oog voor het behalen van gestelde deadlines en presteert ook onder druk van deze deadlines. Je bent uitermate stressbestendig;
  • Met jouw technische affiniteit die je combineert met commerciële- en conceptuele vaardigheden weet jij mensen te overtuigen, te enthousiasmeren en te inspireren. Hiermee weet je klanten aan je te binden en hun vertrouwen te winnen. Je kunt snel schakelen tussen klant, organisatie en techniek;
  • Je hebt een sterke drive om je dingen snel eigen te maken, je bijt je graag vast in lastige materie en je hebt een aanpakkersmentaliteit om een moeilijk vraagstuk tot een goed eind te brengen;
  • Je bent een teamspeler en begrijpt dat naast externe klanten ook interne klanten belangrijk zijn. Je maakt duidelijke afspraken, bewaakt ze en komt ze na;
  • Je hebt tenminste een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de rol van Sales Engineer/Sales Consultant/Pre-Sales Consultant;
  • Ervaring met processen in zorginstellingen is een pré.
  • Je hebt affiniteit met de zorgmarkt in de breedste zin.

 

Dit bieden wij:

Wij bieden je een plek in een enthousiast en gedreven team waar klantgerichtheid, betrouwbaarheid, samenwerking en innovativiteit hoog in het vaandel staat! Je krijgt veel vrijheid en ruimte in de uitvoering van jouw rol en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Wij hechten veel waarde aan ruimte voor eigen inbreng, ideeën en initiatieven omdat jouw mening ertoe doet. Daarnaast hebben wij de leukste collega’s, goede werksfeer en veel humor!

 

Wij bieden je uiteraard een goed marktconform salaris, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen op fulltime basis. Eind 2020 zijn wij verhuisd naar Oosterhout en beschikken wij over de meest moderne en innovatieve werkomgeving die je kan bedenken!

We vinden de vitaliteit van onze medewerkers belangrijk. Zo organiseren we wekelijks gratis sporten onder leiding van een personal trainer, voorzien we alle medewerkers van gezonde snacks, hebben we geregeld leuke uitjes en stimuleren we tijdens werktijd ook ontspanning en gezelligheid op de werkvloer door een potje darts of een wedstrijdje F1 racing in onze simulatorstoelen.

 

Overtuigd?

Reageer dan zo snel mogelijk! Direct bellen mag natuurlijk ook. Je sollicitatie (cv en motivatie) kun je richten aan CLB Integrated Solutions t.a.v. Afdeling HRM via HRM@clb.nl of klik op onderstaande ‘solliciteer’ knop. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HRM via 0162-582910.

 

Solliciteren

 

Nederlands