parallax background

Backend Developer

HR
maart 2, 2020

Je uitdaging

Zorg verbeteren met innovatieve oplossingen, dat doet ons team in De Rijp. Kom je ons versterken?

 

Backend Developer

 

Waar maak je deel vanuit

Je maakt als backend ontwikkelaar deel uit van een compact multi-gedisciplineerd team dat nieuwe applicaties en functionaliteiten creëert, implementeert, combineert en integreert in onze zorgoplossingen. Met jouw kwalitatief goede code en vaardigheden om de beste innovatieve en betrouwbare oplossing te bieden, maken we het mogelijk om verschillende applicaties samen te laten werken en de prestaties te optimaliseren. Onze ontwikkelafdeling in De Rijp is een klein team met ruimte om te sparren en eigen ideeën te ventileren om tot de juiste aanpak te komen, waarbij je eigenaarschap kunt creëren voor de te maken oplossing. Om efficiënt te blijven ontwikkelen werken wij met Scrum (Agile). Hierbij is het van belang dat je goed kunt werken binnen een team met als doel elkaar te versterken en tot de beste oplossing te komen.

 

Wie zoeken wij

Een enthousiast, gemotiveerd persoon met een pragmatische instelling met de volgende kennis en vaardigheden:

  • Kennis van C# en T-SQL
  • Ervaring met JSON en XML

Pre:

  • Kennis van .NET, Winforms en WPF
  • Ervaring met Build Automation en continuous integration
  • Kennis van netwerktechnologie-en protocollen, systeemschaalbaarheid en prestaties.

 

Wat bieden wij

  • Een nette en positieve werkomgeving bij een gezond groeiend familiebedrijf.
  • Door het brede pallet aan toegepaste technologieën zoals hardware, embedded software, backend, frontend en mobile (Android), kun je jezelf blijven ontwikkelen.
  • Dit alles binnen een professioneel team met een gezamenlijke passie voor technologie gecombineerd met de nuchtere Noord Hollandse nuchterheid.
  • Standplaats is De Rijp, als je in de provincie Noord-Holland woont is deze locatie goed te bereizen zonder files. En kun jij de vrijheid aan, dan krijg je die van ons! Zo is het mogelijk om flexibel thuis te werken.

 

Meer over ons

Klik hier voor meer informatie over ons innovatieve bedrijf CLB B.V.

 

Overtuigd?

Durf jij verschil te maken in zorgoplossingen? Reageer dan zo snel mogelijk! Je sollicitatie (cv en motivatie) kun je richten aan CLB B.V. t.a.v. Afdeling HRM via HRM@clb.nl of gebruik het sollicitatieformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Christel van Gerven (HR Manager) via 0162-582910.

Solliciteren

Nederlands