parallax background

Service Technicus

Service Technicus

De functie

Na een inwerkprogramma bij Service zal er verdieping plaatsvinden op het gebied van projectrealisatie. Hierbij is vergaande kennis van de door CLB ontwikkelde producten en technieken een voorwaarde. Naast je functie als Service Technicus draai je mee in de 24-uurs storingsdienst wat onderdeel uitmaakt van je primaire takenpakket.

De organisatie

CLB maakt, levert en ondersteunt medische apparatuur om mensenlevens te bewaken. Dit doet zij voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, de verstandelijke gehandicaptenzorg, de thuiszorg, psychiatrische instellingen en gevangenissen. De CLB groep is verantwoordelijk voor zowel het maken als het integreren van de systemen met andere partijen en neemt hiervoor de totale verantwoordelijkheid. Mensenlevens liggen daarmee in onze handen!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons getalenteerde team van medewerkers? Bij CLB krijg je veel vrijheden en de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn.

Klik hier voor meer over CLB Integrated Solutions.

Jouw profiel
  • Voor de invulling is een HTS denk- en werkniveau en tenminste vier jaar relevante werkervaring een eis;
  • Kennis van en gevoel voor software en hardware zoals gebruikt in besturingssystemen en netwerken is vereist;
  • Aangezien CLB zeer klantspecifieke producten levert, zijn het bezitten van een analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden en een praktische instelling belangrijk;
  • Bekendheid met telefonie (DECT), PZI en camera-installaties is een pré;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Wat bieden wij?

Wij bieden je een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder bieden wij je een inspirerende werkomgeving waarbij collegialiteit en gedrevenheid belangrijke sleutelwoorden zijn. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie

Sollicitaties kun je richten aan CLB Integrated Solutions t.a.v. Afdeling HRM via HRM@clb.nl of gebruik het sollicitatieformulier op onze website! Voor vragen kun je contact opnemen met Christel van Gerven, Manager HRM via 0162-582910.

Solliciteren

Nederlands